Erkend door het Garantiefonds reizen en Toerisme Vlaanderen.
De waarborg voor de reiziger, en voor een reis zonder financiële kopzorgen.
Wij boeken voor u op een rechtstreekse en moderne technologie en maken eventueel een reisprogramma naar de normen en het budget van de klanten

We bieden jou een zeer uitgebreide keuze aan de leukste en mooiste vakantiebestemmingen. Reis naar talloze bestemmingen gelegen in een van de 6 wereldcontinenten. Vertrek op reis naar Europa, Afrika, Azië, Oceanië, Noord - Amerika of Zuid - Amerika. 
Geniet van de populairste vakantiebestemmingen in EUROPA, reis naar topbestemmingen zoals Frankrijk, Spanje en Italië. Ontdek verborgen parels in Bulgarije, Kroatië en Montenegro of verken betoverend Ijsland.
Reizen naar AFRIKA staat synoniem voor beleven. Het zwarte continent met haar weidse landschappen, goedlachse bevolking en uitbundig dierenleven prikkelt elke dag je zinnen. Wat dacht je van een safari in Kenia, Tanzania of Zuid Afrika. Authentieke sfeer opsnuiven doe je da weer in de steegjes van Stone Town op Zanzibar. Uiteraard is ook relaxen een niet te versmaden ervaring, geen betere plek dan de witte zandstranden van Mauritius.

 

Aangename temeraturen, zon, zee en witte zandstranden mag je verwachten in het MIDDEN OOSTEN. Voor een authentieke belevenis moet je in Jordanië of Oman zijn.
Trek door AZIË en geniet van de wonderlijke natuur en de gastvrijheid van zijn bewoners. De overstap naar het verre Azië biedt diverse hoogtepunten. Uitgestrekte theeplantages, rotsformaties, fresco's en prachtige tempels. Zo is er het bruisende Kuala Lumpur, het majestueuze Hong Kong of waarom niet het onbekende en intigrerende Taipei.Sri Lanka, een culinaire en culturele mix van geuren en kleuren.                                      
Een broeierig hete Outback, azuurblauw Frans - Polynesisch water, besneeuwde bergtoppen in Nieuw - Zeeland, bruisende steden zoals Sydney en Melbourne, het zijn slechts enkele ingrediënten die de cocktail OCEANIË rijk is.  
ZUID - AMERIKA staat synoniem voor beleven. Wat dacht je van een cruise langs de Patagonische fjorden of een rit per oldtimer door Havana. Aruba staat garant voor goudgele stranden en luxe hotels en Curaçao voor zijn idyllische baaitjes en hippe beach clubs. Dan is er nog Peru, Ecuador, Brazilië en heel veel meer.
Maak je keuze uit één van de vele vakantiebestemmingen en geniet van een heerlijke vakantie.